Contact

Wij bij D&S Riooltechniek zijn trots op onze professionele en persoonlijke service die wij bieden aan al onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat u de beste ervaring heeft met onze diensten, en dat betekent dat wij altijd beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie om uw problemen op te lossen.

 

Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met uw rioolproblemen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw rioolproblemen.
 

Bij D&S Riooltechniek begrijpen we dat rioolproblemen onverwacht kunnen gebeuren en dat het belangrijk is om snel en efficiënt te handelen. Daarom bieden wij een snelle respons op al uw vragen en verzoeken. Wij doen ons best om zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn en de nodige reparaties of inspecties uit te voeren.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw rioolproblemen, dan bent u bij D&S Riooltechniek aan het juiste adres. Wij zijn er om u te helpen en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw riool weer optimaal functioneert.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw rioolproblemen op te lossen.

 

Wij zijn bereikbaar per mail of per telefoon:

- 010-3168639

- info@dsriooltechniek.nl

 

Of gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Adres: Chinese tuin 235,3078ED Rotterdam

KVK: 88354520

IBAN: NL02RABO0320006220

Naam
E-mail
Adres
Bericht
Bijlage