Informatie particulier

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor uw rioolproblemen? Zoek dan niet verder dan D&S Riooltechniek! Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige riooldiensten voor particulieren en bieden een breed scala aan diensten om aan al uw rioolbehoeften te voldoen.

 

Onze diensten zijn speciaal ontworpen om u te helpen bij het voorkomen en oplossen van rioolproblemen. Ons team van ervaren en gecertificeerde vakmensen werkt met de modernste technologie en apparatuur om uw rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkage of een volledige vervanging, wij staan voor u klaar!

 

Wij begrijpen dat het hebben van rioolproblemen zeer frustrerend en ongemakkelijk kan zijn en daarom streven wij ernaar om u snel te helpen. Met onze 24/7 beschikbaarheid kunt u ons altijd bellen wanneer u ons nodig heeft. Wij staan altijd voor u klaar, of het nu dag of nacht is!

 

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en we bieden altijd kosteneffectieve oplossingen voor al uw rioolbehoeften. We geloven in eerlijkheid en transparantie in onze diensten en geven u altijd een duidelijk beeld van onze kosten voordat we aan de slag gaan.

Maar onze diensten houden niet op bij het oplossen van uw huidige rioolproblemen. Bij D&S Riooltechniek streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het voorkomen van toekomstige problemen. We bieden preventieve onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw riool optimaal blijft functioneren en om toekomstige problemen te voorkomen.

 

Kiezen voor D&S Riooltechniek betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We staan bekend om onze uitstekende klantenservice en ons vermogen om uw rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen. We werken met zorg en precisie om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten.

 

Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige vervanging, D&S Riooltechniek is uw ideale partner voor al uw rioolbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 

Start tarief (eerste 60 minuten)

Meerwerk (per 15 minuten)

Ontstoppen/Reinigen

€150,-

€26,50

Inspecteren/Detecteren

€186,-

€35,50

Alle benoemde prijzen zijn inclusief voorrijkosten en 21% BTW. Deze prijzen gelden op doordeweekse dagen tussen 08:00 tot 17:00. Buiten dit tijdslot hanteren wij hogere prijzen.

 Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.