Riool Ontstoppen

 

Riool Ontstoppen?

Heeft u last van rioleringsproblemen? Dan is een riool ontstopping zeker aan te raden. Een verstopt riool herkent u aan problemen zoals:

  • Het slecht afvoeren van water

  • Stank uit de riolering
  • Een borrelende afvoer

Bij D&S Riooltechniek helpen wij u snel en vakkundig, 7 dagen per week. Ons team bestaat uit professionele loodgieters met jarenlange ervaring die deskundig uw riool onderhouden en zo nodig óók het riool kunnen repareren. Met het gebruik van moderne apparatuur, kan de oorzaak eenvoudig worden achterhaald en verholpen. Wat er voor probleem er in uw rioleringsstelsel afspeelt, wij lossen het snel en vakkundig voor u op!
 

Een verstopt riool voorkomen?
Een riool ontstopping is over het algemeen iets wat u liever wilt voorkomen. Bij D&S Riooltechniek kunt u ook terecht voor preventief rioolonderhoud. Onze loodgieters controleren hierbij nauwkeurig uw riool zodat potentiële verstoppingen in het riool, vroegtijdig verholpen kunnen worden. 

Door middel van een camera inspectie wordt uw rioleringsstelsel uitgebreid in kaart gebracht. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over overlast in huis, we zorgen dat u amper wat van onze werkzaamheden merkt. Ook geven we u advies om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.


Met de service van D&S Riooltechniek bespaart u een hoop ongewenste kosten en overlast in de toekomst. Mocht u twijfelen over de noodzaak hiervan, belt u ons gerust voor een vrijblijvend advies. 

Heeft u last van rioleringsproblemen? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen voor uw vragen over een riool ontstopping of andere gerelateerde onderwerpen. Wij staan u graag te woord.

Betalen na een bezoek van D&S Riooltechniek

U kunt bij ons direct afrekenen per pin. 

Lukt het niet om per pin af te rekenen?

 

U kunt in dat geval ook contant bij onze monteurs afrekenen. Houdt u er rekening mee dat onze monteurs geen wisselgeld hebben.

Is contant betalen niet mogelijk, dan krijgt u achteraf de factuur van ons per e-mail.

 

*Indien u niet via de pin betaalt, wordt €5,44 administratiekosten (incl. BTW) in rekening gebracht.