Tarieven

Tarieven particulieren

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en we bieden altijd kosteneffectieve oplossingen voor al uw rioolbehoeften. We geloven in eerlijkheid en transparantie in onze diensten en geven u altijd een duidelijk beeld van onze kosten voordat we aan de slag gaan.

Maar onze diensten houden niet op bij het oplossen van uw huidige rioolproblemen. Bij D&S Riooltechniek streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het voorkomen van toekomstige problemen. We bieden preventieve onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw riool optimaal blijft functioneren en om toekomstige problemen te voorkomen.

Kiezen voor D&S Riooltechniek betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We staan bekend om onze uitstekende klantenservice en ons vermogen om uw rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen. We werken met zorg en precisie om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten.

Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een volledige vervanging, D&S Riooltechniek is uw ideale partner voor al uw rioolbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Wij begrijpen dat het hebben van rioolproblemen zeer frustrerend en ongemakkelijk kan zijn en daarom streven wij ernaar om u snel te helpen. Met onze 24/7 beschikbaarheid kunt u ons altijd bellen wanneer u ons nodig heeft. Wij staan altijd voor u klaar, of het nu dag of nacht is!

Ontstoppen / Reinigen

Start tarief €165 (eerste 60 minuten)
  • Meerwerk per 15 minuten (€26,50)

Inspecteren / Detecteren

Start tarief €195 (eerste 60 minuten)
  • Meerwerk per 15 minuten (€35,50)

Alle benoemde prijzen zijn inclusief voorrijkosten en 21% BTW. Deze prijzen gelden op werkdagen van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Op werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur hanteren wij een toeslag van 50%. Op doordeweekse dagen na 22:00 uur, maar op ook weekenddagen en feestdagen, hanteren wij een toeslag van 100%.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Voeg je koptekst hier toe

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons