Bekijk hier onze diensten

24 uur service

INSPECTEREN

VLOEIBARE STOFFEN OPZUIGEN

D&S Riooltechniek levert de volgende diensten:

Met jarenlange ervaring in de sector bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw rioleringssysteem optimaal functioneert. Onze toegewijde teamleden staan ​​klaar om uw problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verstoringen in uw dagelijkse routine.

Onze diensten omvatten:

Ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer of een geblokkeerd riool? Onze experts staan voor u klaar om snel en effectief ontstoppingswerk uit te voeren, waardoor water weer vrij kan stromen en problemen worden opgelost.

Inspecteren

Met geavanceerde technologieën zoals camera-inspectie kunnen we de toestand van uw rioleringssysteem nauwkeurig beoordelen. Door inspecties uit te voeren, kunnen we potentiële problemen identificeren voordat ze ernstig worden, waardoor we tijdig en doelgericht onderhoud kunnen uitvoeren.

Repareren

Indien nodig voeren we professionele reparaties uit aan uw rioleringssysteem. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde leidingen, het repareren van lekkages of het herstellen van structurele schade, wij bieden duurzame oplossingen om de integriteit van uw riolering te herstellen.

Vloeibare stoffen opzuigen

Onze diensten omvatten ook het opzuigen van vloeibare stoffen, zoals bij het legen van septische tanks of het verwijderen van slib uit putten. Met gespecialiseerde apparatuur zorgen we voor een veilige en hygiënische afvoer van deze materialen.

Bij D&S Riooltechniek streven we naar klanttevredenheid en kwaliteit in alles wat we doen. Ons team staat klaar om uw rioleringsproblemen op te lossen, ongeacht de omvang of complexiteit. Neem vandaag nog contact met ons op via info@dsriooltechniek.nl of bel naar 079-3033600 om meer te weten te komen over onze diensten of om een afspraak te maken. Laat ons uw rioleringssysteem weer soepel laten werken.

De oprichters staand bij de eerste bus.
Team D&S Riooltechniek bezig met een riool reparatie in de straat.

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons