Vloeibare stoffen opzuigen

24 uur service

D&S Riooltechniek helpt u graag!

Met gespecialiseerde apparatuur biedt D&S Riooltechniek hoogwaardige oplossingen voor rioolonderhoud en -reparatie door het opzuigen van vloeibare stoffen. Dit proces is van cruciaal belang om verstoppingen te verhelpen, leidingen te reinigen en om te gaan met ophopingen in het rioolstelsel.

Onze vacuümwagens zijn uitgerust met krachtige vacuümpompen en speciale opvangtanks die grote volumes vloeistof kunnen verwerken. Deze tanks zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van rioolwerkzaamheden en bieden weerstand tegen diverse soorten afvalwater en verontreinigingen.

Onze procedure begint met het positioneren van de vacuümwagen nabij het te behandelen rioolstelsel. Vervolgens wordt een zuigslang ingebracht, waarna de krachtige vacuümpomp wordt geactiveerd. Hierdoor worden vloeistoffen, slib en andere verontreinigingen effectief opgezogen en naar de opvangtank van de vacuümwagen getransporteerd.

D&S Riooltechniek past deze methode toe bij verschillende rioolproblemen, zoals het verwijderen van vetophopingen, slib, bladeren en andere obstructies die de normale stroming van afvalwater kunnen belemmeren. Ons opzuigproces draagt bij aan een efficiënte en milieuvriendelijke aanpak van rioolonderhoud en helpt de integriteit van het rioolsysteem te handhaven.

Het reinigen van een inspectie put met een vacuümwagen.

Voeg je koptekst hier toe

Wat klanten over ons zeggen

Neem gerust
contact op met ons